zaterdag 16 april 2011

Graffiti6 9 april 2011 Vera

Vanavond even een ander publiek in Vera. De gemiddelde leeftijd ligt nu toch wel ruim boven de 20. Met Eduard, Nynke en Luitzen naar Graffiti6. Gemist op Eurosonic, dus nu in de herkansing.
Graffiti 6  bestaat sinds 2008 uit zanger Jamie Scott en gitarist TommyD. Live worden ze door wisselende artiesten aangevuld. Vera is bijna uitverkocht. Met "Annie You Save Me" en "Stare in to the Sun", dat ook in een Wieckse Witte reclame wordt gebruikt, geniet de band enige bekendheid bij het grotere publiek.
Vanavond laten ze zien dat ze wat meer kunnen dan deze toch wat glad afgemixte nummers. De heren brengen nummers met veel soul en blues gevoel. Jamie heeft een herkenbaar stemgeluid, wat soms wat afgeknepen overkomt. Het optreden zakt zo nu en dan wel erg weg. Echte chemie met het publiek kan ik niet constateren, maar daar staan we misschien te ver van het podium voor. De keuze om niet met "Stare into the Sun" te eindigen, maar met een soulvolle ballad op het hammondorgel pakt niet goed uit. Daarmee gaat het concert een beetje als een nachtkaars uit. See, Saw, Seen, vinkje gezet, volgende keer nog even bekijken of we ze nog eens willen zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten