zaterdag 16 april 2011

3fm awards 14 april 2011 Westerpark

Bofkont Maaike wint in een week tijd twee keer kaartjes van 3fm. Afgelopen zondag met Carleen naar de Melkweg en nu met mij naar de Westergasfabriek voor de 3fm Awards. We gaan als Marco Borsato fans. LOL....
Om 16 uur met de trein weg en met een Wopper in de hand naar de Westergasfabriek gelopen. Naast de gashouder waar de optredens worden gehouden staan daar nog heel veel oude gebouwen, waarin veel culturele en horeca instellingen hun intrek hebben genomen. Erg gezellig geworden.
Jas in de garderobe en bandje gehaald, buttons gescoord, even op de foto en door naar binnen. We spotten al menig bekende Nederlander. Voordat de live uitzending begint wordt het publiek opgewarmd door Gerard Ekdom en Paul Rabbering. Gerard doet weer eens een van zijn meezing acts. Tussendoor doet Go Back to the Zoo een kort optreden met 3 nummers. Om half negen gaan we live op TV. We beginnen met "Electric" van Go back to the Zoo, aangevuld met Waylon, Spike van Di-rect, Laura Jansen en Benjamin Herman. In ruim anderhalf uur worden de Awards uitgedeeld. Telkens worden twee Awards bekend gemaakt, daarna treedt er een band op, dan wat interviews met artiesten op het VIP-deck en zo gaat het even door. We zien de Handsome Poets , die afgelopen zondag de Serious Talents Award wonnen. Hun optreden komt niet heel erg lekker over. Ze hebben echt het contact met de zaal nodig en dat gaat met zo'n groot podium niet. Laura Jansen en Jacqueline Govaert brengen een duet op twee piano's. Ondanks het verzoek om hierbij stil te zijn, blijft het geroezemoes in de zaal aanhouden. Kwam op TV beter over. Blof,  De Jeugd van Tegenwoordig en Guus Meewis verzorgden de andere optredens. Onder de klanken van Meeuwis verlaten we de gashouder om nog op een beetje fatsoenlijke tijd thuis te komen. Met dank aan de NS doen we er 3 uur over om thuis te komen. Om 2 uur liggen we tevreden in bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten